Kuntoilu piristää 1. osa
 
Olen ikäni kamppaillut mahtavan demonin kanssa. Voittopuolisesti olen selättänyt tuon ryökäleen. Sen nimi on LÄSKI!
Viimeisin kesädieettini muodostui gourmet-aterioista. Ophrakin on käyttänyt sitä. Tarkoitus on syödä vain pieniä annoksia, todella pieniä. Viisi ateriaa päivässä.
Aamuni aloitan’ Ranskattaren ruokavuosi’ - kirjan näppärällä vinkillä, lasillisella vettä. Kuppi kahvia ja aamun lehti sekä pieni korppu auttavat jaksamaan lounaaseen asti. Hedelmän olen jättänyt tästä pois, sillä tuloksia on saatava nopeasti (muuten kyllästyy).
Lounaalla valitsen kanan rintafileen. Työpaikkaruokalan emännän avustuksella (hän ymmärtää vienot erikoisruokavaliopyyntöni) olen saanut keittiöstä suoraan 1/3 annoksen. Hän on myös vannonut, ettei käytä valmistamisessa voita, öljyä tai muutakaan demoninkätyriä. Lautasella on yleensä teelusikallinen herkullista viinietikka-sokeri-kastiketta ja muutama keitetty, vihreä papu. Aterian kanssa käy raikas vesi. Ei jälkiruokia. Kivat työkaverit seuranaan ei huomaa annoksen kokoa. Unohda jo turhat salaattipedit!
Välipalaksi suositellaan puolikasta omenaa, greippiä, päärynää tms. Yleensä skippaan, koska työpäivän aikana en ennätä näperrellä kuorimaveitsen kanssa.
Kotona odottaa Miehen järjestämä pieni annos hirvenfileetä tai vaihtoehtoisesti peuran. Rosè on oikea väri. Tässä vaiheessa otan lasillisen lempidrinkkiäni. 1/3 vettä lasin pohjalle ja loput täytän Pepsi-Maxilla.
Ennen nukkumaan menoa on hyvä syödä konvehti. Ostan niin kalliita, etten raskisi syödä kuin sen yhden. Silloin tällöin törsään kunnolla (pitää mielen virkeänä, ihmisen täytyy koetella rajojaan). Ranskatar lopettaa päivänsä vedellä, niin minäkin. Tällä dieetillä on ainainen jano, se näkyy tuloksissa positiivisesti, siis negatiivisesti!
Kerran viikossa, minulla se on sunnuntai, on mättö-päivä. Elizabeth Taylor käytti tätä, hän on kaunis. Sunnuntaisin nautin, toki järkevästi, maistuvan aamiaisen. Croissant, brie, saavillisen höyryävää maitokahvia (Mies valmistaa ihanaa!), joskus voin antautua sunnuntai-Hesarin äärellä kahden, kolmen voisarven viettelykseen, mutta tämä tasoittuu, koska en nauti lounasta vaan kunnon päivällisen.
Joskus, todella harvoin, mättö-päivän vietän myös keskellä viikkoa. Kuusi päivää mikroskooppisen pienillä annoksilla syö naista. Siis kirjaimellisesti, rinnat rutistuvat DD-koosta joskus jopa C-kuppiin! Siitä seuraa ikävän näköisiä ryppyjä decoltè-alueelle. Sellaisina jaksoina saatan turvautua paitapuseroihin ja napitan ne melko ylös. Tämä on ohimenevä hetki. Kaulakoru lepää puseron päällä rennosti.
Ihailen kovasti Ophraa, Elizabethia (melkein mun kaima) ja sitä Ranskatarta, joka kirjoittaa niitä ihania kirjoja syömisestä.
 
<3 Lispetti
PS. Ihmettelen aina, kun ihmiset haluavat rantakuntoon. Sehän on ihan simppeliä. Laittaa bikinit päälle.