Vihdoin se tapahtui! Vivi ja Sisko saapuivat viettämään kahta tapahtumarikasta viikkoa luokseni. Heitä ei painanut yölento vaan diskuteerasimme muutaman päivän tapahtumia neljään asti patiolla. Päätin pitää viikon vapaata väsyttävän rippitsydemin jälkeen. Olin sen ansainnut!
Vivi oli tavannut jo alkukesästä Temmimiehen. Vivi totutteli haalareihin, mittanauhaan ja vatupassiin, työmiehen karskiin kosketukseen, muurauslaastin tuoksumaailmaan sekä tämän säännölliseen seitsemästä kolmeen duunipäivään.
Sisko taasen seurustelee filosofis-akateemisen kirjasto-Urhon kanssa. Urholla on kapeat pianistin sormet ja paljon anekdootteja, joista Sisko ei aina saa kiinni. Ihmekös tuo, Urholla on etulyöntiasema kirjaviisaudessa. Mies on lisäksi esteetikko ja odottaa syksyisiä kynttilänvaloisia teehetkiä. Minusta tee on epäilyttävää.
Maailma on mallillaan. Vivi toi mukanaan Cosmoja, Ellejä ja Kauneus ja Terveyksiä. Ihanaa, teemme mahdollisesti ’Onko hän se oikea’ -testejä ja syvennymme ’Kuinka tyydytät uuden kumppanisi 100 % varmuudella ’-artikkeleihin myöhemmin. Tosin viimeksi mainittuihin meillä on vain 100 % lisäyksiä faktoihin. Artikkelitoimittajatkin ovat kaiketi aloittelijoita alalla, alle nelikymppisiä?
Mieskin ilahtui pirkkojen rantautumisesta ikihyviksi, sillä hänen ei tarvitse ottaa osaa moneenkaan keskusteluun, vaan hän livahtaa Manoksen kanssa autotalliin tuunaamaan vapaa-aikanaan Avantcatin hydrauliikkaa timmiin kuntoon.
Ensimmäisenä päivänä lähdimme rannalle. Tein mielestäni valtavan uhrauksen, mutta käytin sellaista kriittiset osat peittävää rantamekkoa. Ihmettelin, kun Sisko zoomaili miehiä, tai no ihmettelin ja ihmettelin.. minä kun en huomannut lainkaan vastakkaisen sukupuolen edustajia ja pakotettuna sellaiseen, havaitsin miesten olevan poikia. Ei jaksa noteerata. Suihkutin mieluummin suihkepullosta Evianin uutta tuotetta, virkistävää..öö.. Eviania, iholleni. Tiedäthän deodoranttipullon näköisen piristävän mineraaliveden? Kätevä.
Ihmettelimme siinä joukolla, onko hikinen mies hot. Minä en näe siinä paljon lisä-arvoa, mutta kummatkin Haukattaret vannoivat hikisen rinnan nimeen. Ehkä täällä kuumuudessa on jo tottunut hikisen ihon olevan vain hikinen eikä sellaiseen ihokontaktiin ole suurta hinkua. Sauna onkin sitten aivan eri asia! Ihana hikoileva Mies ja vihta/vasta (kielialueesta johtuvan sanan voit vapaasti valita), purkki olutta, raukea katse, lupaus paremmasta, pyyhe lanteilla vilvoittelemassa (raukeampi katse). Kyllä, Suomen kesässä on puolensa, ja hei: täälläkin on hyttysiä.
Vivi rantautui lentopalloverkon viereen. Hän makoili täysin coolina, nostaen silloin tällöin katseensa aurinkolasien reunan yli. Vivi oli rentoutunut eikä kaivannut haasteita. Salaa mielessäni toivoin hänen lopultakin löytäneen Sen Oikean.
<3 Lispetti
PS. Join rannalla puolitoista litraa vettä, Vivi kauniita oranssinkirjavia paukkuja ja Sisko pääsi Mythoksen makuun. Toiletti on ikuinen ongelma, siksi on hengailtava tasaisin väliajoin baarissa.
PS2. En lakkaa ihmettelemästä, kuinka tuo kaksikko aina vetää herraseuraa puoleensa, menivätpä he mihin tahansa. Efekti on sama kuin Kajsan ja Sanelman kanssa kulkiessani. Päät kääntyvät kuin hyrrät. Tarkkailen heitä aina pari metriä taaempaa.
 
Musavinkki: Pitkä, kuuma kesä, Popeda