Ajatelkaa! Olen ikäni käyttänyt laadukkaita kosmetiikkatuotteita ja nyt kasvoni on kuin Gorbatšovin otsa.
Keväällä aloitin maanisen ihon suojaamisen. Enää ei saa mainostaan total block-aurinkovoidetta vaan suurin kerroin on 50. Järkyttävää! Lisäksi suojaan kasvoni suurella lierihatulla ja silmäni Atlantin kokoisilla aurinkolaseilla, vaikka hyvin tiedän niiden olevan menossa muodista pois. Mitä muuta voisin tehdä silmäpusseille/rypyille? Ottaa seiskakymppisen rakastajan? Ei kiitti, yritän mennä luomuna edelleen. Tosin eräs ystäväni otti kauniit muovitissit. Hänen miehensä mielestä ne ovat esteettisesti kauniit, mutta ikävän tuntuiset käteen.
Kysyin aikanani Mieheltä, onko hänelle tärkeämpää visuaalinen aistimus vaiko ihokontakti. Hän ei osannut antautua spekulatiiviseen sessioon silloin 80-luvulla. Taidan uusia kysymykseni nyt, kun toivomani vastaus on täysin vastakkainen kuin silloin. Naisena voin muuttaa mieltäni vaikka kesken lauseen.
Niinni, arvaatko? Niitä maksaläiskiä on ilmestynyt kasvojen täydeltä eivätkä ne lähde pois. Ostin Arbutinia (aivan törkeän kallis tuote, eikä vaikuta), klaapin sitä kolmesti päivässä. Ihoni alkoi kutista. Tummat kartat risteilevät ja suurenevat poskillani kuin maailman ennen mannerlaattojen asettumista paikoilleen. Afrikkakin oli kiinni Euroopassa.. – Sä saat niin kiinni mun ajatuksesta!
Maksaläiskiähän on ulkotöissä karaistuneilla mummoilla ja maatuskoilla, ei sisätyötä tekevällä blondilla. Olen yrittänyt netistä hakea apua ja keskustelupalstoilla vannotaan lempeään ikääntymiseen.. mikä h..tin ikääntyminen? Heti Suomessa menen lääkäriin ja kysyn, onko mahdollista saada jo näin nuorena siihen yhteenkin vv-kirosanaan hormonilaastareita? Näin ymmärsin, että ihomuutokset ovat yhteydessä vanh..hormonaaliseen epäbalanssiin. MÄ EN SUOSTU TÄHÄN! IKINÄ!! Kaikki mahdollinen lääketieteellinen apu mulle, heti!!!
Ja hei: Piippasin kummassakin metellinpaljastuksessa. Eikä asuissani ollut metallin metallia, ei edes kengissä, koska käytin sandaaleita. Epäilen vahvasti maksaläiskiä. Nehän ovat täynnä rautaa? Maksasta ainakin saa paljon rautaa ja se onkin ihanaa paistettuna rosèksi, sipulien kera. Kukaan ei kuitenkaan pyydä sitä näkyvälle paikalle ilmaisemaan fyysistä ikää kaikille urpoille!!
 
<3 Lispetti
PS. Sori tämä vuodatus. Toivon runsaita vinkkejä kommentteihin. Auta naista pulassa! Myös lohduttavia miesnäkökulmia kaivataan.. kulmiakos mä nyt sanoin..se on 90 astetta.
 
Musavalinta: Beatlesin tuotanto (eikös ne ole Liverpoolista?)