Siis mikä Suomessa on viidessä kuukaudessa mennyt pieleen? Onko pohjavedessä jokin vika? Kuuma kesä ja sitä seuraava kaamosko tekee mielelle tepposet?? Melkein kiljun ääneen!
Hesarissa ja Hämeen Sanomissa oli aamulla juttu viiksikampanjasta. Mitä ihmettä? Hyväntekeväisyys on kannatettava ja näkeehän näin kaikki valveutuneet herrat korva-, siis viiksimerkittynä katukuvassa, mutta viiksienkasvatustalkoot. En ymmärrä. Eikä tarvitse. Kenen esteettisen käsitekartan epämääräinen jouhikasa ylähuulessa tyydyttää?
Kaikkia menneisyyden muoti-ilmiöitä ei kaiketi ole tarkoitus tuoda päivänvaloon, vaikkapa ikinä? Kenelle ne edes sopivat, ei edes tuhruisen G-luokan aikuisviihteen pääosanesittäjän luukkiin, ei edes showmielessä. Nyt tulee henkinen oksennus, pelkään näkökenttääni osuvaan ärsykkeeseen regoivan synapsiyhteyden aiheuttavan bulimian. Onko sellainen mahdollista?
Parta on aivan eri asia. Se on Miehekäs ja elegantti, kertoo hyvästä geenipankista ja testosteronin riittävästä tuotannosta. (Okei, naisilla myös..ei puhuta siitä) Sänkiparta on lisäksi hot eli nuortenkielellä sellainen on Qmis, lausutaan siis Quumis. Sänki kertoo karhealla kielellään iholla tarinoita, joita on vaikea vastustaa. Kaikkein kuuminta hottia on hiukan harmaantunut parta, oijoij.
Vivi oli kerran deiteillä jonkun mursun kanssa ja valitteli kuinka reisiä kutitti. En halua edes kuvitella sellaista tilannetta. Olikohan se edes pessyt ne ensin? Jos niissä oli jotain viinerin kuorrutetta tai lihasoppaa.
 
<3 Lispetti
 
PS. Unohtakaa viikset iäksi, pliis. Tai muutan takaisin Kreikkaan. Mies tulee takaisin Suomeen tuota pikaa. Varoitan häntä viiksistä. Ne saavat aikaan vääränlaisia väristyksiä.
PS2. Pulisongit herättävät positiivisia ajatuksia. Viikset, naisten jalkakarvat ja luomikarvoitus ovat kaikki yhtä eroottisia ilmestyksiä. Höylä ja vahaus kunniaan!
PS3. Maksan hyväntekeväisyyspottiin suurempia summia, mikäli minun ei tarvitse katsella nenäkarvojen jatkeita.
PS4. Partaan kuuluva ylähuulenkarvoitus ei ole viikset!
 
Musavinkki: Mitään ei tule onneksi mieleeni! Paitsi Beatlesin hippikausi