Moi, lastenhoitovuoro jatkuu.. Olen ostanut kasan DVD-leffoja ja katsellut samalla, kun olen lasten kanssa kotona. Täytyyhän nuorenparin päästä hurmostelemaan.
Tässä TOP 5 ja yksi ikuinen rimanalitus:
 Bambi 2. Kertomus hyvästä ja pahasta. Eläin hyvä, ihminen paha.
Eläimillä on kauniit, suuret silmät ja hyvät läpät, ihmisistä näkyy vain metsästysaseen välähdys. Bambit kieltämättä ovat kauniita metsäkauriin vauvoja ja hyvin kehittyneitä maailmankatsomuksessaan. Olen varma, että Bambi-elokuva on synnyttänyt nykyisenkaltaisen rehevän vegeliikkeen. Vieläkö väitetään, ettei muka taiteella voi vaikuttaa?! Suunnasta ei puhuta mitään. Peuranfile on aivan parasta, pinkkinä ja hiiligrillissä pikapaistettuna. File per syöjä ja pari perunaa. Jäniskin on hyvää..
 
(101) ja 102 Dalmantialaista Kertomus hyvästä ja pahasta. Cruella ja turkisteollisuus paha, eläinsuojelijat ja aktivistit hyvä.
Upeita kampauksia,Chik’n Le Freak-muotinäytösmusana, uniikit kuteet. Lehtitietojen mukaan kuvauksissa ei ole käytetty oikeita turkiksia. Käsittämättömän hieno metamorfoosi Ellasta Cruellaksi! Lopun kohtauksessa paha leivotaan makeaksi kakuksi ja minua hirvittää, koska siinä ihminen sekä tukehtuisi että palaisi.
Pulssin kiihdyttävät Laboutain nahkasaappaat!
 
Toy story 2. Naiivi kasvutarina. Sukellus retrolelujen maailmaan.
Opettavainen tarina siivoamisesta ja vanhojen lelujen kierrätyksestä maailmanlaajuisena bisneksenä sekä siitä seuraavasta ahneudesta.
Mahtava leffa!
 
Aristokatit Kertomus hyvästä, pahasta ja ahneudesta.
40 vuoden jälkeenkin yhä yhtä kaunis ja koskettava leffa. Thomas O’Malley on kollien kolli ja kissojen hottis-alfauros! Sukua Catsin Rum Tum Tuggerille, aivan varmasti. Minulla oli pienenä tarrakansio aiheesta ja juliste.
Hyvää musaa, ’Katti tahtoo olla jokainen’ rulettaa.
 
Peppi Pitkätossu (tämä lapsilla oli boxina mukanaan) Vanhoja, tekstitettyjä jaksoja myydään aina uusille sukupolville!
Ei piirretty versio,- sillä ei ole Pepin kanssa mitään tekemistä. Ingrid Nillson on ainoa oikea Peppi. (Karkki)kauppajakso toimii yhä, isän lähtö samoin itkettää. SIIS PEPIN ISÄN!
DVD-irvikuva, kaikkien aikojen ällötys Muumit Pitäisi kirjoittaakin kasin fontilla.
Kuka hitto on keksinyt laittaa noita virtahevon näköisiä, sukupuolettomia olentoja lasten suosikeiksi? Nähdään kuinka markkinoinnista kaikki on kiinni!
Ja mitä ihmeitä ovat ne kondominnäköiset Hattivatit? Häh?? Sihiseviä spärdäreitä, varhaissukupuolikasvatuksen piilovalistusta: ei saa tökkiä niihin reikiä, muuten ne tulevat kuhisemaan pelottavana massana teiniuniisi!
Tai aina huonotuulinen Pikku-Myy, tuo kaikkien perusämmien ikoni. Mäkätyksen , v..lun ja tahdittomuuden jumala.
Musa: SYVÄLTÄ
 
<3 Lispetti
PS. Omilta lapsiltani kielsin Muumit tyystin ja tyttäriäni en koskaan pukenut vaaleanpunaiseen. Angstangst.
PS.2 Tämä kaikki kumpusi unestani. Ekaksi: Täällä on kenkä-ale.
Heräsin yöllä lähes eroott..ekstaasinomaisesti. Sydän löi ainakin 135. Olin kenkäkaupassa ja ostin alennetut unelmakengät kahdella kympillä. Sellainen sulavalinjainen korko ja siro lesti, vaaleat kuviot satiinipohjalla. Olin lähdössä kaupasta. Myyjä vinkkasi uutuussaappaidenhyllyyn päin. Reiteen ulottuvat mustat ihanuudet, hiukan kuin The Chanelboots, mutta punainen pohja. Numeron liian suuri koko ja kun tulin takaisin kauppaan villasukan kanssa, ne oli myyty. Painajainen! En saanut unta tuntiin. Kuuntelin roska-autojen tyhjennystä ja kukkojen konserttia. Cruella voi vaikuttaa syvälle, alitajuntaan. Onko vakavaa? Vai vain vieroitusoire? Pitäisikö ostaa kengät??
 
Musavinkki: Legs , ZZ-top