Vähänkö mä zumbasin. Karsea hiki ja järkyttävä huomio. Mulla on sell..Joo-o. Hyyii, mihin pääsen itseäni karkuun? Vai tulisinko sell..kaapista ulos? Rakastan naisellisia sell..Ei sentään!
BJ-dieetti on toiminut ihan kivasti, varsinkin se viikko kun oli kipeä. Ei ollut kauhea nälkä vaan oli kauhea kuume. Teetä ja hunajaa. Paino tosin halusi heti tervehdyttyäni takaisin, eikä vähin syy ole laskiaispullien, mantelilla, - ehdottomasti. Mieskin toi Snikkersejä ja Laurellin hedelmäkoreja selkä notkolla. Sitä varsinkaan ei haittaa mun muodot.
On ollut myös vähän suruja. Ritu, mun ystävä opiskeluajoilta Kauppiksesta, on vasten tahtoaan joutunut sinkuksi. Muutama terapiapuhelu on höystynyt savukkeella ja se on ehkä tähän mennessä ainoa laihduttava elementti mun elämässä. Nikotiini on aineenvaihdunnan kiihdyttäjä ja hermojen loiventaja. Aika hyvää, jos minulta kysytte, savuke siis, kevyt. Merkkiä en mainosta. Ja kipeänä ollessani luin aivan mahtavan kirjan. Siinä nuori nainen laihdutti 80 kiloa, Mamma Mia!
Olin jo kuukausi sitten zumbatunnilla, mutta en löytänyt oikeaa osoitetta ja lopulta myöhästyin. Nyt olen käynyt kolmasti ja arvatkaa mitä tänään tapahtui?
Vilkaisin ohimennen eturivin daameja ja heidän pukeutumistyyliään. Minustahan on tällä välin tullut takarivin täti, se jolla on huulipunaa, tuhdisti meikkivoidetta ja vahva silmämeikki, koska muuten nuo sielunpeilit eivät erottuisi naamasta lainkaan. Kajsa lainasi kofeiinipitoista silmänympäryskirkastajaa. Ei auttanut..alan pian taipua kirurgin huomaan. Mehiläinen on pop.
Eturivin daameista piti sanomani, että vilkaisin sinne aivan pahaa aavistamatta. Oli pakko katsoa toisenkin kerran. Näytti tämä lantiohousujen haltija siltä, kuin olisi omannut kreikkalaistyylisen pakarakarvoituksen. Sellaisen mikä nousee pakaroiden välistä ja jatkaa matkaansa suoraa alaselkään, mutta järkytyksestä selvittyäni huomasin sen olevan suttuinen alaselän tatuointi. Huh! Askeleet melkein sekosivat.
Muutenhan ne askeleet menee hyvin ja siinä kai se lajin kuin lajin vitsaus. Kun on tämmöinen suvereniteetilla siunattu henkilö tuon rytmiikan ja kehonhallinnan suhteen, alkaa pikkuhiljaa tympäistä. Vähän haastetta hei! Ja varsinkaan ei ole kivaa tekopirteästi huudella: HEI! neljän askelkuvion viimeisellä iskulla. Taputukset nyt menevät jotenkuten.
Seuraava haasteeni onkin hyväksyä alati levenevä takapuoleni, se tynnyrinkokoinen järkyttävä hyllyvä laardi vararavintoni. Tai ei, ei olekaan, koska valttikorttini on vielä käyttämättä. Kevätauringon mukanaan tuoma lupaus tästä talviunisesta horroksesta herääminen on mahdollista selättää haastamalla Mies vaakazumbaan. Joo..kuka muistaa, kuinka monta kaloria seksi kuluttaa tunnissa? Ja tuntihan on aloittelijoiden aika..aamu - ja iltatreeni! Mies on vielä hetken nelikymppinen..
<3 Lispetti
 
PS. Ammattilaiset aina varoittavat, että ei saa heti lähteä suurilla treenimäärillä liikkeelle. Ja viikossa saa nostaa määrää vain 10 %. Liikunnan pitää olla hauskaa! Eikä siitä saa tulla pissatautia.
 
Musavinkki: Poliisi pamputtaa..eiku joku lattari, vaikka Que te pica, Notch
 
PS2.Jos que te jodan tarkoittaa haist’v..
niin jos pica on pata tai keihäs..mitä tästä voimme päätellä?