Tämä voi tulla yllätyksenä, mutta olen hiukan lihonut. En mene vaakaan seisoskelemaan, koska tiedän sen ilmankin. Pahan mielen saa uutisia ja säitäkin seuraamalla. Vain yhdet ainoat housut menevät kiinni ja yksi ainoa A-linjainen kolttu on hyvän pituinen sukkahousuissa (jotka sivumennen sanoen kiristää vyötärönahkaan ikävän sinertävän viivan).
Hätä ei ole tämän näköinen. Eräs ystäväni päivitti eilen Fb-statukseen Bridget Jones-klipsin, ja tadaa!: Siinä se!!
Ei riemulla voi olla rajaa. Ajatella, luulin kokeilleeni kaikki maailman dieetit, mutta yksi on kokeilematta, nimittäin Bridget Jones-kuuri. Niissä kirjoissahan on jokaiselle päivälle omat vinkit. Aion seurata niitä takaperin. Kas näin..Mitä ihmettä? Eihän BJ paina kuin max. 59.5 kiloa..ja minä kun olen saavuttanut uuden kymmenluvun. Mitäs minä nyt teen?
Mietin hetken, noin seitsemän sekuntia, ja löysin vastauksen. Kyllä , nainenhan valehtelee tai on sitten todella lyhyt, ehkä jopa sataneljäkymmentä plus. Okei, minäpä teen näistä suhteellisuuskäyrän ja seuraan vain kymmenlukujen kahta viimeistä lukemaa. Niin on käynyt aikaisemminkin, mutta nyt teen sen tarkoituksella.
Tämäpäs sattui. Aloitan ensimmäisen opuksen ensimmäisestä päivästä. Tammikuu 1. 58,5 kg, 14 alkoholiannosta, 22 savuketta, 5424 kaloria. Jaahas, päiväys ja viimeinen merkintä sopivat hyvin, mutta kun en käytä alkoholiannoksia. Kävisikö suolakala? Enkä ole Kreikan jälkeen tupakoinutkaan, milläs minä sen nyt korvaisin? Onko ehdotuksia? Tiedän nikotiinin vaikuttavan suotuisasti ruoansulatukseen. Piste. En kuitenkaan aivan vielä aloita..tosin muutama vaniljasikari jäi polttamatta reissusta. Ne ovat tuolla lasikaapissa. Noh, vilkaisen niitä myöhemmin.
Mitä söin tänään, jatkuu kirja. No, kello on vasta iltapäivä, joten olen juonut aamukahvin ja pari leipää, mutta eilen rappasin neljä tuhdisti topattua tortillaa. Kaksi niistä oli runsaskuituisia. Pisteet..tai kukas nyt vanhoja vuosia muistelee. Kannan vain sen seuraukset ylpeänä hetken ja nyt siis on aika toimia ja tehdä katumusharjoituksia. Tulikin tehtyä ne tryffelit ja nuoltua liian monta taikinakulhoa joulukuussa, ihania lohifileitä ja anjoviksia. En ajattele niitä nyt! Enkä varsinkaan sitä kristallikupillista hunajapaahdettuja maapähkinöitä yöpalana.
En ole kuullut kenenkään olleen BJ-kuurilla, joten teen sen vapaa-ehtoisesti, aloitan NYT.
 
<3 Lispetti
PS. On toinenkin kokeilematon dieetti, nimittäin Miehen ruokavalio. Hän ei urheile vaan tekee puu-, lumi-, autoremontti-, remontti-, yms töitä, syö mitä vain ja pysyy ihan kuosissa. Jos BJ ei toimi, kokeilen sitä. Kyllä jämpti on näin.
PS2. Nuo kenottavat tekstit ovat sitten lainauksia Bridget Jones- Elämäni sinkkuna kirjasta.
 
Musavinkki: Flesh for fantasy, Billy Idol
 
Ai niin, ostin eilen uuden parfyymin nimeltänsä Idole. Olennainen ajatus musavinkistä juontui. Ehkä se on enne?