Ihan pihalla. Olin vain pari viikkoa pois maasta ja suomen kieleen on pesiytynyt uusi muotisana. Mistä puhutaan, kun puhutaan ilmaveivistä ja myydään kuulemma postimerkkisarja loppuun. Siis WHAT?
Liittyykö se leivontaan? Jokin suolisto-ongelma? Moottorin osa? Lentämistä?
Saavuin lentokentälle, laukkuja ei tietysti saanut mukaan, koska oli lakko. Meneeköhän matkalaukun sisältö pilalle, koska siellä on erittäinkin voimakas juusto. Kajsan 20 puutuvaa ripsiväriä (luku on todellakin oikea) kuulostaa jo katastrofilta. Hän soitti Finnairille ja kysyi, kuinka hän voi lähteä kylille, kun ripsarit ovat Helsinki-Vantaan hallissa? Finnairin täti kehotti tyttöä ostamaan uuden ja voi sitten lähettää kuitin ja selvityksen korvausvaatimuksista. Epäilen vahvasti heidän korvaavan montaa ripisiväriä, vaikka kaikki ovat perusteltuja.
Asiaan, lentokentällä ilmaveivi-sana tunki joka tuutista. Herranjestas, jokin arveluttava lantioliike? Miehen vai naisen? Kiinnostukseni heräsi välittömästi.
Sivistyksessäni on ammottava aukko ja googlasin heti tilaisuuden tullen. Ensin kuvahaku. Törmäsin hampaattomiin miehiin, - jokin homoeroottinen viritys? Olin enemmän ymmälläni. Jatkoin etsintää ja sain kiinni jonkin nimen. Jahas.
Silloin sytytti. Kajsa oli puhunut jostain Granlundista, mutta luulin häntä koulun uudeksi sijaisopettajaksi. Oli kuulemma ihana.
Lopulta selvisi. Termin käyttö on urheiluslangia ja kiinnostukseni lopahti heti. Otin pinosta kiiltäväpintaisen naistenlehden ja sukelsin tuttuihin sfääreihin. Mitä ihm.. seurapiiripalstalla tönötti Granlund ja pari muuta urheilijaa. Vivi tykkää.
<3 Lispetti
PS. Kärsin vakavasta urheiluallergiasta, sisäisesti sekä ulkoisesti. Siinä tulee hiki ja myötähäpeäni kerroin on melkoinen, jos törmään kurkkunsa kipeäksi huutaviin fanittajiin.
 

Musavinkki: Help, Beatles (voi se olla Thekin)